0

Bureau YOP is hét bureau voor persoonlijk leiderschap voor professionals. In deze video nemen we je mee in onze werkwijze. Onze trainers kijken naar elk individu, ze observeren én zien wat elke specifieke deelnemer nodig heeft in het persoonlijk leiderschapsprogramma om zichzelf te ontwikkelen. Op deze manier helpen wij professionals om leiding te nemen over zichzelf, hun werk en carrière, hun gezondheid en hun werkrelaties.

Persoonlijk leiderschap heeft een positieve invloed op werknemer én werkgever

Bij Bureau YOP werken we allemaal samen om jouw volle potentieel te kunnen benutten, omdat we geloven dat iedereen écht blij kan worden van werk als het werk past bij hun waarden, talenten, passies en drijfveren. Hoe we daaraan werken verschilt per opdrachtgever en per deelnemer. Als coach kijken wij namelijk écht naar jou als deelnemer, zodat we je daadwerkelijk kunnen bieden wat jij nodig hebt om verder te komen en gelukkig te zijn. Aan het eind van onze trainingen merken niet alleen onze deelnemers de enorme groei die zij door hebben gemaakt, maar ook hun managers zien de ontwikkelingen terug op de werkvloer.

“Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot jouw volle potentieel, waar jij niet alleen als deelnemer een enorme ontwikkeling door meemaakt maar waar ook werkgevers een positieve impact van merken. Organisaties die consequent investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het persoonlijk leiderschap van hun werknemers ervaren een hogere productiviteit, meer innovatie en minder stress, verzuim en verloop onder werknemers.”

– Rosalie Met, oprichter van en begeleider bij Bureau YOP

    Meer lezen over incompany persoonlijk leiderschapstraining?

    Download ons whitepaper!

    Wij delen onze visie op persoonlijk leiderschap en hoe organisaties hun werknemers hier duurzaam in begeleiden.

    Bureau YOP werkt inmiddels al ruim zes jaar met én voor opdrachtgevers aan persoonlijk leiderschap in zeer diverse branches. Zo dragen we bij aan zoveel mogelijk (werk)geluk voor al onze deelnemers. Meer weten over persoonlijk leiderschap in jouw organisatie? We gaan graag het gesprek aan, zodat we je mee kunnen nemen in onze aanpak en samen ontdekken of dit ook bij jouw organisatie past. Neem contact op via info@bureauyop.nl of 085 130 2358.