0

Voorafgaand aan het persoonlijk leiderschapsprogramma gaan we in gesprek met de opdrachtgever om de daadwerkelijke leerbehoefte in kaart te brengen. Elk programma wordt aangepast op de organisatie en de specifieke ontwikkelbehoefte. In deze video vertellen we meer over ons ontwikkelkompas, waarmee we het persoonlijk leiderschapsprogramma vormgeven, monitoren en de resultaten meten.

Met verschillende tools doorgronden we de persoonlijke leerbehoefte

Ook gaan we in gesprek met de deelnemers om hun daadwerkelijke leerbehoefte in kaart te brengen. We gebruiken hiervoor een aantal tools. Dit kan via een interview, een impact map of eventueel via een talentontwikkelscan, waardoor we het persoonlijk leiderschapsprogramma niet alleen aanpassen per organisatie, maar ook per individu. Op deze manier zijn de deelnemers niet alleen tijdens de training, maar ook ervoor en erna actief betrokken. Hierdoor maken onze deelnemers van het persoonlijk leiderschapsprogramma een enorme ontwikkeling door met een positieve impact.

“De essentie van het persoonlijk leiderschapsprogramma is dat mensen oprecht verbinding leren aan te gaan met de ander. Zodanig dat je een duurzame relatie met de ander aangaat.” – Mari Plooij, begeleider bij Bureau YOP

    Meer lezen over incompany persoonlijk leiderschapstraining?

    Download ons whitepaper!

    Wij delen onze visie op persoonlijk leiderschap en hoe organisaties hun werknemers hier duurzaam in begeleiden.

    Bureau YOP werkt inmiddels al ruim zes jaar met én voor opdrachtgevers aan persoonlijk leiderschap in zeer diverse branches. Zo dragen we bij aan zoveel mogelijk (werk)geluk voor al onze deelnemers. Meer weten over persoonlijk leiderschap in jouw organisatie? We gaan graag het gesprek aan, zodat we je mee kunnen nemen in onze aanpak en samen ontdekken of dit ook bij jouw organisatie past. Neem contact op via info@bureauyop.nl of 085 130 2358.