YU MEE

Pragmatisch, doortastend en gebalanceerd
Ik werk graag met groepen en individuen die bereid zijn naar zichzelf te kijken. Van nature straal ik rust uit, stel mensen op hun gemak en creëer een veilige omgeving. Mijn stijl is pragmatisch, intuïtief en liefdevol confronterend wanneer helpend. Mensen ervaren mij als verbindend en waarderen mijn positieve instelling.

Mijn achtergrond

Mijn naam is Yu Mee Tan en samen met mijn man en onze vier kinderen woon ik in Breukelen. Na een jarenlange carrière bij een grote internationale financiële dienstverlener heb ik besloten het roer om te gooien. In mijn carrière heb ik veel facetten van het internationale bedrijfsleven gezien. Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie, strategie, in diverse rollen van adviseur, manager, coach en trainer. Het bedrijfsleven heeft mij gemaakt tot een all-round professional met passie voor het begeleiden van individuen en teams in hun ontwikkeling. Sinds 2015 ben ik werkzaam als gecertificeerd (team-)coach en heb ik vele teams en individuen begeleid in hun leerproces en professionele ontwikkeling. In 2019 ben ik voor mijzelf begonnen en besloten alleen nog te doen waar ik écht energie van krijg: mensen begeleiden in hun ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Mijn missie

Ieder van ons heeft een kern in zich van energie, plezier, zingeving en kracht. Door opvoeding, scholing, beroepskeuze, of simpelweg samenloop van het leven, is die kern omringd door opvattingen, overtuigingen en gewoontes. Sommige helpend, andere minder. Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar hun kern. Onder de loep nemen wat bekeken moet worden, loslaten wat niet helpend is en omarmen wat je koestert. Op zoek naar: wat is het dat ík wil? welke keuze maak ík? En dit met eenieder die de bereidheid heeft om in zichzelf te kijken en openstaat voor de antwoorden die daar verscholen liggen.

Mijn talent

Door mijn begeleiding kom je steeds dichter bij je eigen kern. Zowel in groepen als individueel ga ik respectvol samen op reis en op zoek naar antwoorden. Mijn talent is om me open te stellen voor wat zich aandient. In mijn kwetsbare opstelling ben ik ontwapenend en weet ik door mijn vragen, reflectie, spiegels en liefdevolle confrontatie nieuwe paden te ontdekken, oude paden te hervinden en het pad te effenen. Net zolang totdat (weer) helder is wat vanuit je eigen kern jouw pad is en je daar vertrouwen in hebt.

CV