WILLEMIJN DE VRIES

Enthousiast, intuïtief, mensenmens en gedreven.

Een aantal woorden die mij omschrijven. Als mensenmens vind ik niets fijner dan in contact te zijn met de ander. Het geeft mij energie de ander te ondersteunen en servicegericht te werk te gaan. Door mijn grote inlevingsvermogen voel ik snel aan waar iemand behoefte aan heeft. Hierdoor voelt de ander zich bij mij al gauw gehoord. Daarnaast word ik door mijn omgeving vaak omschreven als de ‘regeltante.’ Ik krijg energie van organiseren, plannen en multitasken. Als alles tot in de puntjes geregeld is en onze opdrachtgevers tevreden zijn, geeft mij dat een enorme kick!

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Groningen en ik heb HBO Communicatie gestudeerd. Al gauw merkte ik dat ik meer wilde. Na mijn studie Internationale Samenwerking Noord Zuid en mijn stage in Brazilië wist ik het: Ik wil de wereld verbeteren. Het traineeship Verbeter de Wereld volgde. Dit zorgde voor nog meer inspiratie, maar ook voor de realisatie dat verandering zit in de kleine dingen. De afgelopen jaren heb ik me ingezet bij onder andere Recycle Valley. Een organisatie die zich inzet om zwerfafval te bestrijden. Als projectmanager educatie coördineerde ik allerlei projecten op het gebied van zwerfafval, zoals lesprogramma’s voor het basisonderwijs of ludieke projecten op het strand en in parken. Na verloop van tijd merkte ik een nieuw verlangen in mij: mezelf inzetten bij een organisatie die zich meer bezighoudt met de groei van de mens op persoonlijk vlak. Ik heb een grote interesse in spiritualiteit en ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Ik heb recentelijk mijn reiki 1 en 2 cursus behaald. Al deze factoren zorgen er voor dat ik Bureau YOP ervaar als thuiskomen.

Momenteel woon ik samen met mijn man Pedro en mijn zoontje Lorenzo (2020) in Hilversum. Mijn man heeft een Braziliaanse achtergrond. Hierdoor speelt de Braziliaanse cultuur nog iedere dag een belangrijke rol in mijn leven.

Mijn missie

De wereld mooier maken. Dat kan al door kleine dingen, zoals een glimlach naar de ander, bewust omgaan met afval etc. Maar voor mij is het ook vooral dat ik de ander wil laten voelen dat hij/ zij helemaal zichzelf mag zijn, in zichzelf mag geloven, van zichzelf mag houden en volledig in zijn kracht mag gaan staan. Ik weet zeker dat als een ieder van ons daadwerkelijk in zijn eigen kracht gaat staat, de wereld er veel mooier uit zou zijn.

Mijn talent

Ik overzie goed wat er in een organisatie gebeurt en ik ben goed in het herkennen van processen. Door mijn gedrevenheid ben ik zeer gemotiveerd om Bureau YOP haar missie verder de wereld in te helpen. Ik ben goed in het leggen van nieuwe verbindingen. Ook het verlenen van een goede service vind ik uitermate belangrijk, zodat opdrachtgevers zich bij ons te allen tijden gehoord blijven voelen.

E-mail: willemijn@bureauyop.nl

CV