WENDY RIKSEN

Ik heb zelf ruim 25 jaar gewerkt in diverse bedrijven. Wat moeilijk vond ik het toen toch soms om feedback te geven en het lastige gesprek aan te gaan.

Ik ben pragmatisch ingesteld en effectief in mijn werk als Coach/trainer en Trainingsacteur. Ik ben ervan overtuigd dat doen en ervaren een grote bijdrage levert aan het leerproces. Ik zeg: je kunt wel praten over fietsen maar je moet het doen om het werkelijk te ervaren waar je tegenaan loopt.

Mensen omschrijven mij als iemand die oprecht, energiek en pragmatisch is met een vleugje humor. Ik weet een ontspannen sfeer neer te zetten waarin eenieder zich veilig voelt om zich open te stellen en zichzelf onder de loep te nemen.

Ik gun iedereen inzichten en handvaten om stappen te kunnen en durven zetten. Mentaal en fysiek lekker in je vel zitten, dat maakt het verschil! Jou verder helpen, zodat je kunt groeien. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk.

Mijn achtergrond

Ik kom uit een middenstandsgezin, waarbij mijn moeder altijd tegen mij zei dat ik als vrouw moest zorgen dat ik op eigen benen kon staan. Dat heb ik gedaan. Mijn ambitie heeft me altijd gedreven en verder gebracht met de nodige leerzame hobbels.

Als ik toen al deze zelfkennis en inzichten had gehad, dan was mijn pad heel anders gelopen. Bijna elke 2 jaar wisselde ik van baan. Ik had moeite met assertief communiceren met mijn managers als ik de gang van zaken anders wilde. Ik voelde me soms niet gezien en gewaardeerd en ging dan nog veel harder werken, in de hoop dat dan wel te bereiken. Tegelijkertijd ging ik ook zitten mopperen over mijn ongenoegen. Als ik dan nog geen respons kreeg, dan ging ik gewoon weg. Hup naar de volgende uitdaging, waarbij ik mijzelf niet onder de loep nam om te onderzoeken of dat wel bij mij paste.

Mijn missie

Ontdekken wat je waardes zijn en waarvoor je het doet. Dat zorgt voor weloverwogen beslissingen die je vanuit je hart doet in plaats van je hoofd. Ik wil die kennis en vaardigheden graag delen met andere professionals, die vastlopen.

Mijn talent

Door de combinatie van Trainer, Trainingsacteur en Coach, kan ik op verschillende lagen werken met de cliënten. Door patronen te ontdekken en inzicht te krijgen in wat en waarom je iets doet en wat voor effect dat op jezelf en anderen heeft, krijg je kennis over het keuze palet dat je al in je hebt en hoe je dat effectief kan inzetten. Ik ben trots om onderdeel te mogen uitmaken van Bureau YOP. Een team van mensen om mij heen te hebben die de verdieping opzoeken en echt zien en zoeken naar wie jij nu bent achter dat leuke gezicht.

E-mail: wendy@teambureauyop.nl

CV