VERA VAN HAREN

Ik ben toegankelijk, positief en scherp. Ik besteed veel aandacht aan het creëren van een veilige setting die opent en inspireert. Door écht te luisteren, rake vragen te stellen en in die veiligheid het randje van de comfort zone op te zoeken, stel ik mensen in staat om hun volledige potentieel in kaart te brengen.

Mijn achtergrond

Ik kom uit een warm nest en ben de jongste van drie. Met 2 ‘grote’ broers boven me werd ik al snel mee genomen in hun ritme en werd er al vroeg een beroep gedaan op mijn aanpassingsvermogen. Daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Het was wel pas later dat ik mijn eigen weg en tempo begon te vinden. Vanwege die zoektocht ben ik voor- tijdens- en na mijn studie Psychologie voornamelijk bezig geweest met reizen. Ik knoopte iedereen gelegenheid aan voor een nieuw avontuur. Zowel door mijn studie als de reflectie tijdens die reizen, kreeg mijn eigen pad steeds meer vorm. Op één van mijn trips leerde ik mijn man Remco kennen waarmee ik inmiddels ook twee heerlijke zonen heb. Waar ik voorheen genoot van steeds weer nieuwe landen en culturen, word ik inmiddels ook heel blij van ‘thuis’ zijn en geniet ik bizar veel van de natuur rondom ons huis. Al blijven avontuur én vernieuwing continue een groot onderdeel uitmaken van wie ik ben. Tijdens mijn laatste studiejaar koos ik voor de afstudeerrichting Training & Ontwikkeling, een heel goed besluit. Ik ging ermee aan de slag als consultant bij IBM om me daarna al snel als zelfstandig trainer verder te ontwikkelen. Inmiddels werk ik alweer een jaar of 12 als trainer & coach en sinds begin 2020 maak ik met veel plezier onderdeel uit van het YOP-team. Naast mijn werk houd ik mijn eigen ontwikkeling scherp door geregeld bijscholing en verdiepingsopleidingen te volgen.

Mijn missie

Ik ervaar het als een waanzinnig voorrecht om door mijn werk zoveel mensen te ontmoeten en een stuk met ze mee te kunnen lopen op hún pad. Je hoort mij niet snel iemand ergens van overtuigen maar ik ben bereid om grondig door te zoeken naar iemands eigen drijfveren of motivatie om zelf te gaan voor meer bewustzijn en daarmee persoonlijk leiderschap.

Mijn talent

Ik ben sterk in het analyseren van groepsdynamieken en het zichtbaar maken van patronen die ten grondslag liggen aan (groeps)gedrag. Ik spreek uit wat meestal onbesproken blijft en sta garant voor een authentieke en positieve houding in al mijn (werk)relaties.

E-mail: vera@teambureauyop.nl

CV