SUSAN THEUNISSEN

Ik ben Susan Theunissen, sinds 2015 werkzaam als trainer en coach en sinds 2022 maak ik deel uit van het team van Bureau Yop. Ik coach en train met een warm hart en het hoofd koel. Opdrachtgevers en deelnemers ervaren mij als resultaatgericht, verbindend, betrokken, enthousiast en oprecht betrokken. 

Mijn achtergrond

Ik groeide op in Zuid Limburg, met veel familie om me heen in een gezin van 4. De wijde wereld trok maar nog altijd kom ik graag terug in het zuidelijkste puntje van het land. Na vele verre reizen en verschillende woonplaatsen streek ik uiteindelijk neer in Culemborg waar thuis ben met man, zoon en dochter.

Zakelijk werkte ik jarenlang in diverse HR-functies bij verschillende bedrijven. Ik wilde met mensen werken en een bijdrage leveren aan hun werkgeluk. En toen ik dat onvoldoende kon leven op de plekken waar ik zat, besloot ik het roer om te gooien en zelf weer een vak te leren waar dat wel kon én ik besloot voor mezelf te beginnen. Als trainer en als coach doe ik nu waar ik echt heel blij van word en ook nog eens in de samenwerking met bureaus als YOP die daar naadloos bij aansluiten.

Mijn missie

Het is mijn missie een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen zodat ze evenwichtig en zelfverzekerd in het leven staan en ze optimaal tot bloei komen in de organisatie waar ze werken.

Mijn talent

Mijn enthousiasme en verbindend vermogen zijn wel mijn talenten bij het geven van trainingen. Mensen voelen zich snel op hun gemak en zijn bereid echt aan de slag te gaan, met zichzelf en elkaar. ‘Zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig’ kenmerkt mijn stijl met ‘het hart warm en het hoofd koel’.

E-mail: Susan@teambureauyop.nl

CV