REGISSEUR WORDEN VAN JE LEVEN EN WERK

We leven in een snel veranderende maatschappij. Er zijn volop prikkels, kansen en mogelijkheden. Enerzijds geeft dit vrijheid om je werk en leven in te richten zoals jij dat wilt. Anderzijds geeft dit ook druk. In je werk door meer keuzes, complexere opdrachten en grotere verantwoordelijkheden. Privé door steeds meer ballen die je tegelijkertijd hebt hoog te houden. Het is voor veel professionals een hele uitdaging om effectief om te gaan met dit dynamische krachtenveld.

Wij maken werk van jouw persoonlijk leiderschap

In onze programma’s begeleiden we jou om je persoonlijk leiderschap te versterken, waardoor je jouw regie en impact vergroot. Je wordt bewuster van jezelf: jouw talenten, drijfveren, overtuigingen, waarden en missie. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw daden, jouw gedachten en jouw emoties. Dit resulteert in meer zelfsturing, minder slachtofferschap en meer positieve invloed op je werkomgeving. 

Met het investeren in je persoonlijke leiderschap doe je dus niet alleen jezelf, maar ook je collega’s, je klanten en je organisatie een groot cadeau!

ONS AANBOD

Doe-het-zelf aanbod

Direct zelf aan de slag zonder grote investering in tijd en geld. Kijk hieronder voor de mogelijkheden:

Persoonlijk leiderschap test

Hoe sta je ervoor op het gebied van persoonlijk leiderschap? En waar ligt jouw ontwikkelpotentieel?

E-books

Direct zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap?

Online Trainingen

Direct zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap?

Onder-professionele-begeleiding aanbod

Wij bieden je 2 varianten aan van persoonlijk leiderschapstrajecten onder professionele begeleiding:

Open inschrijving persoonlijk leiderschap programma

Ben je op zoek naar ontwikkelmogelijkheden voor jezelf onder professionele begeleiding?

In Company persoonlijk leiderschap programma

Bureau YOP verzorgt ook persoonlijk leiderschap programma's op maat in organisaties. Wil je ook voor jouw organisatie een In company programma op maat?
Persoonlijk leiderschapskompas bureau YOP

EIGENTIJDSE VISIE OP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Wij hebben een eigentijdse visie ontwikkeld op persoonlijk leiderschap. Deze hebben we visueel weergeven in een persoonlijk leiderschap ontwikkelkompas.  Dit kompas bestaat uit 4 ontwikkelrichtingen die de persoonlijk leiderschapsgebieden vertegenwoordigen: leidinggeven aan jezelf, je werk, je gezondheid en je werkrelaties. De 9 gekleurde vlakken geven de persoonlijke leiderschapsgebieden weer waarop we onze deelnemers ontwikkelen in onze programma’s.

Lees hier de toelichting op de 9 persoonlijk leiderschapsgebieden

Persoonlijk leiderschapskompas bureau YOP

HET NUT VAN HET ONTWIKKELEN VAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

1. JE ONTWIKKELT MEER ZELFVERTROUWEN

Je accepteert jezelf meer en wordt daardoor zekerder van jezelf. Het vertrouwen in jezelf en je omgeving neemt hierdoor toe. Je durft hierdoor meer lef te tonen en risico’s te nemen.

2. JE ONTWIKKELT MEER EIGEN REGIE

Je ontdekt wat je echt wilt, waar je werkelijk waarde aan hecht en waartoe jij met je werk wilt bijdragen. Je ontwikkelt daarmee jouw eigen professionele missie!

3. JE ERVAART MEER INSPIRATIE EN ZINGEVING

Wanneer je je met hart en ziel verbindt aan je vak, dan word je een meester in je professie. Je beoefent dan niet meer een vaardigheid die buiten jezelf staat, maar een vak dat jouw intrinsieke motivatie en talenten weerspiegelt. Dat levert zinvol werk op.

4. JE VERBETERT COMMUNICATIE- EN SAMENWERKINGSSVAARDIGHEDEN

Vanuit een groeiend zelfbewustzijn neemt ook het vermogen toe om effectiever af te stemmen op je werkomgeving.

5. JE WORDT ENERGIEKER EN VITALER

Je leert beter inzicht te krijgen in je eigen energiehuishouding en hoe je deze effectief kunt managen. Je zorgt beter voor jezelf en je wordt er een ‘vitaler’ mens door.

6. JE MAAKT MAKKELIJKER AUTHENTIEKE KEUZES

Je leert om keuzes te maken vanuit jezelf, die echt bij jou passen en waarbij je niet meer geleid wordt door de verwachtingen van anderen.

7. JE WORDT ZELFBEWUSTER

Door het vergroten van je zelfbewustzijn leer je beter te zien wat er in werkelijkheid in en om je heen gebeurt.

Je ontwikkelt zelfinzicht. Waardoor je op een effectievere manier met je jezelf en met je omgeving omgaat.

8. JE LEERT JE WERK SLIMMER ORGANISEREN

Doordat je jouw werk effectiever en efficiënter leert te organiseren vergroot je jouw impact en krijg je meer gedaan in minder tijd en met minder moeite.

9. JE INNOVATIE- EN CREATIEKRACHT NEMEN TOE

Doordat je een open, lerende en nieuwsgierige houding ontwikkelt, neemt ook je innovatie- en creatiekracht toe.

10. JE ERVAART MINDER DRUK EN STRESS

Doordat je zelfbewuster wordt, slimmer je werk organiseert en met meer energie en bezieling je professie uitoefent, neemt jouw werkdruk en stress af.

TESTIMONIALS

Ervaringen van oud deelnemers

Ervaringen van opdrachtgevers

“De trainers zijn professioneel en weten precies met welk doel zij de trainingen geven, waar zij de balans vinden tussen inhoud en emotie bij de deelnemers. Ik ben Bureau YOP dankbaar voor het helpen om bewuster te zijn van mijzelf en mijn gedrag, waardoor ik elke dag mijzelf een beetje kan verbeteren.”

Kevin van LeeuwenOnline Advertising Specialist - Bol.com

“Bureau YOP is zonder enige twijfel het beste trainingsbureau waar ik mee samen heb mogen werken. De begeleiders zien dingen waar je zelf nog blind voor bent, en halen deze op vakkundige wijze boven tafel om er vervolgens samen met je mee aan de slag te gaan.”

Miriam TorricoEvents Manager - Team Rockstars IT

“Bureau YOP biedt geen statische voorgekauwde training, maar juist een persoonlijk op maat programma waarbij ik constant inzichten kreeg, toegespitst op de situaties waar ik tegen aan liep. De flexibiliteit en sturing op zelfreflectie maakte voor mij deze trainingen zo waardevol.”

Pascal QuistSoftware ontwikkelaar - Team Rockstars IT

“Wat mij het meest heeft geraakt in het programma is de herkenning van andere collega’s en het besef dat ik niet de enige ben wie tegen bepaalde knelpunten aanloopt. De begeleiding vanuit Bureau YOP vond ik super! Vanaf het eerste moment liet de begeleider je ‘thuis’ voelen binnen de groep. Dit programma zou ik aanraden aan anderen, omdat het goed is om stil te staan bij ontwikkeling in plaats van continue mee te gaan met de drukte van de dag.”

Rik StokreefDe Jong & Laan

“Dit trainingsprogramma geeft je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Je krijgt handvatten om je eigen patronen te leren herkennen en doorbreken, zoals – in mijn geval – bijvoorbeeld hoe om te gaan met weerstand. Door deze trainingen ben ik veel beter in staat verbinding te maken met anderen en gemeenschappelijke doelen te identificeren. De begeleiding is prettig, open en persoonlijk, waardoor je jezelf ook veel gemakkelijker kunt openstellen.”

Jim van der KleinOnline Advertising Specialist - Bol.com

“Door het programma te hebben gevolgd heb ik geleerd hoe ik mezelf meer centraal kan stellen zonder anderen daarmee te benadelen. De openheid, eerlijkheid en oprechtheid die er was vanuit de begeleider en de andere deelnemers hebben mij kritischer naar mezelf leren kijken en mij stappen laten maken zowel op werkvlak als privé. Deze training zou voor iedereen een meerwaarde kunnen zijn.”

Judith KetelaersTeam Rockstars IT

“De opzet van het programma in combinatie met de kwaliteiten van de trainer en trainingsacteurs hebben mij uit gedaagd om uit mijn comfortzone te treden. Ik ben nu in staat om een verdere verdieping op mezelf te maken en hiermee ook de next step in mijn zijn en doen te zetten. Knap dat jullie op alle ervaringsniveaus dit weten los te maken.”

Rene VerstegenTalent Manager - TeamRockstars IT

“Wat een ervaring! Bureau YOP heeft mij enorm geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bureau YOP begeleidt op een hele persoonlijke manier. Daardoor voelt het allemaal zeer vertrouwd. Hierdoor was het mogelijk om daadwerkelijke grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling te maken.”

Nick WeijersAccount Manager B2B - Albert Heijn e-Commerce