MAJNU MICHAUD

Ik ben geduldig, creatief, nieuwsgierig, en empatisch. Ik heb veel vertrouwen in het leven. Hoe turbulent het soms mag zijn, uiteindelijk komt alles weer tot rust. Wanneer ik als kind een probleem had, zei mijn vader vaak “Maak je geen zorgen. Het komt goed. Het heeft tijd nodig”, en keer op keer bleek dit waar te zijn. Dit vertrouwen in een goede afloop maakt dat ik in mijn werk er altijd vanuit ga dat een deelnemer de stappen aan het zetten is die op dat moment gezet moeten worden. Mijn taak is om dit te faciliteren door mijn aanpak te doen aansluiten bij de leerwensen, door te inspireren, en soms ook door wat uit te dagen. Sinds 2021 maak ik deel uit van het team van Bureau YOP. Ik ben leergierig en ik kan enorm genieten van de natuur. Wandelen, fietsen, en vogels kijken zijn voor mij manieren om actief te ontspannen.

Mijn achtergrond

Ik ben op 21 augustus 1965 in Chili geboren. Ik ben de jongste van vier kinderen. Mijn vader was maatschappelijk werker en mijn moeder was huisvrouw. Op mijn 12e zijn we met het hele gezin om politieke redenen naar Nederland gevlucht. We kwamen in Amersfoort te wonen en ik ging in Bilthoven naar school. Na de Havo ben ik naar Utrecht verhuisd om een opleiding te volgen tot tekenleraar. Daarna heb ik een acteeropleiding in Den Haag gevolgd en in 1993 begon ik te werken als trainingsacteur, wat voor mij een mooie combinatie van mijn beide studies is: het acteren en het ondersteunen van leerprocessen. Later merkte ik dat ik daarnaast mensen graag in langere trajecten wilde begeleiden dan alleen in de oefensessies van een training. Om deze reden ben ik me gaan opleiden tot trainer/coach.

Ik heb het altijd mooi gevonden om met mensen te werken, om samen dingen te ontdekken en te leren. In mijn werk staan verbinding en acceptatie centraal. Door verbinding te maken met onszelf, en door alle  kanten van onszelf te verwelkomen kunnen we makkelijker in verbinding staan met anderen.

Mijn missie

Elk mens verlangt naar geluk, vrede, en liefde. Mijn missie is om samen met jou te ontdekken wat je in de weg staat om gelukkig te zijn, zodat je deze onnodige ballast los kan laten en het leven weer een mooi en onvoorspelbaar avontuur kan zijn.

Mijn talent

Ik kan goed luisteren en ik kom snel tot de kern van iemands verhaal. Ik hou ervan als mensen leren door te ervaren en ik ben goed in het faciliteren daarvan. Wanneer ik als trainingsacteur werk, krijg ik vaak terug dat mensen zich snel bij me op hun gemak voelen en dat ze onder de indruk zijn van hoe ik met weinig informatie een rol geloofwaardig neer kan zetten. Mijn feedback is helder en to the point.

CV