JOYCE MEERSHOEK

Eerlijk, gevoelig, doorzettingskracht en reflecterend zijn enkele eigenschappen die mij maken tot de persoon die ik op dit moment ben. Ik geloof in oprechtheid, zuiverheid en het leven vanuit mijn kern.

Het leven vanuit mijn hart en intuïtie brengt een gevoel van vreugde, voldoening en authenticiteit in mijn leven. Dit herinnert me eraan om mijn passies te volgen, te luisteren naar mijn innerlijke stem en te vertrouwen op de wijsheid die van binnenuit komt.

Mijn achtergrond

Ik kom uit een warm, fijn en open gezin en heb een broer en een zus. Momenteel woon ik in Den Haag en ben ik ook opgegroeid in deze omgeving.

Voordat ik bij Bureau YOP aan de slag ging, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in een ziekenhuis als verpleegkundige en later als manager bij een yogaschool en een muziekschool. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om mijn organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen en is mijn liefde versterkt voor het creëren van betekenisvolle ervaringen voor anderen.

Meditatie en yoga hebben altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Zowel meditatie als yoga raken mij en zorgen voor een krachtige verbinding met mezelf en met anderen om me heen. In 2017 heb ik besloten een opleiding tot yogadocente te volgen. Het voelt voor mij als een voorrecht om deze opgedane kennis toe te passen in mijn leven, wat zorgt voor veel innerlijke rust en balans.

Ik ben een liefhebber van de natuur en geniet enorm van wandelingen in prachtige omgevingen. De frisse lucht, rustgevende geluiden en het groen om me heen inspireren mij keer op keer. Graag ontdek ik nieuwe plekken en laat ik me verrassen door de geschiedenis en cultuur van een stad. Zolang ik me kan herinneren, heb ik een fascinatie voor kastelen. Deze imposante bouwwerken ademen geschiedenis en roepen voor mij een gevoel van mysterie op. Ik vind het geweldig om kastelen te bezoeken en me te verdiepen in hun unieke verhalen en architectuur.

Mijn missie

Ik geloof dat een missie altijd vanuit jezelf begint. Door te leven vanuit mijn hart kan ik verbinding maken met mijn ware zelf en de wereld om me heen op een dieper niveau ervaren. Het stelt me in staat om keuzes te maken die in lijn zijn met mijn waarden en passies. Het volgen van mijn intuïtie leidt me naar de juiste paden en kansen die voorbestemd zijn voor mijn persoonlijke groei en vervulling.

Mijn missie is om een verbinding met anderen aan te gaan en begrip en empathie te tonen voor ieder individu. Waar het mogelijk is ondersteun ik iemand om innerlijke balans te vinden en te genieten van de wereld om ons heen!

Mijn talent

Mijn voornaamste talent is mijn openheid, warmte en toegankelijkheid naar anderen. Dit schept een sfeer waarin mensen zich snel op hun gemak voelen en waar een serene, rustgevende energie wordt uitgestraald. In mijn aanwezigheid mag iedereen zichzelf zijn, zonder oordeel. Ik geloof dat er momenten zijn waarop luisteren waardevoller is dan spreken. Ik beschik over het vermogen om met volle aandacht naar anderen te luisteren, oprechte interesse te tonen en echt te luisteren zonder direct te willen reageren. Ik creëer ruimte voor anderen om hun verhaal te delen en stel doordachte vragen op de juiste momenten.

E-mail: joyce@bureauyop.nl