JEROEN

Ontspannen, levenslustig, confronterend met (com) passie én
bovenal feilbaar.

Mijn achtergrond

Opgegroeid met drie oudere broers (waarvan de laatste een pleegbroer is) en één jongere zus heb ik geleerd zelfstandig te zijn, verantwoordelijkheid te nemen, voor mijzelf te zorgen en daarnaast goed te zijn voor de ander.
Mijn moeder zette het eten op tafel en zorgde voor een goede nachtrust; mijn vader voor voldoende geld voor o.a. onderwijs en één keer per jaar vakantie, al was het voor twee weken. Dit is mijn basis!

Op mijn achttiende dacht ik mijn geluk te vinden in de sport, waarin ik veel van mijn energie kwijt kon. De balans vinden tussen energie geven en krijgen is door mij gezocht door diverse uitdagingen aan te gaan in studie en werk, en gevonden door te luisteren naar mijzelf. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen. Als trainer en trainings- en assessmentacteur ben ik mij gaan inzetten en heb ik mij ontwikkeld. Elke dag als ik thuiskom voel ik met alle inspanningen en ook vermoeidheid dat ik zeer tevreden met meer energie de dag afsluit dan waarmee ik al enthousiast de dag begon. Ik ben blij met wat ik doe en met wie. Achteraf vind ik het heel vanzelfsprekend. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest en gebleven naar wat de ander zo bijzonder maakt en waarom ik de dingen doe die ik doe.

Mijn missie

Een vriend zei ooit eens tegen mij: “ Ik gun iedereen zijn of haar burn- out! ”Hij bedoelde: dan kom jeer wel achter wie je bent en wat je werkelijk wilt en kunt. Ik gun je een andere weg en ik ondersteun en onderzoek met je mee om het beste in jou boven te krijgen. Wat zijn jouw bouwstenen? Deze moeten liefst bekend zijn, voordat je gaat metselen!.

Mijn talent

Van nature ad rem: vlug van geest, gepast en raak, inspelend op de situatie.

E-mail:  jeroen@teambureauyop.nl

CV