GIDI HEYNENS

Doortastend, nieuwsgierig, enthousiast en verbindend. Woorden die mij zowel als mens en professional typeren. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen raakt en organisaties beweegt. Ik word enthousiast als mensen ontdekken wie ze in essentie zijn, wat ze echt van binnenuit willen en dit vervolgens ook weten in te zetten in hun werk en leven. In mijn rol als begeleider werk ik het liefst op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling en maak ik steeds de verbinding tussen business en bewustzijn.

Mijn achtergrond

Ik zag op 13 januari 1980 het levenslicht. Als oudste uit een gezin van 3 jongens groeide ik op te midden van de Limburgse heuvels. Ik studeerde Bedrijfseconomie en startte mijn carrière als management trainee bij een grote bank. Al snel ontdekte ik dat mijn hart meer bij mensen lag dan bij cijfers. Kort daarop verruilde ik mijn bankiers carrière voor een meer mensgerichte loopbaan.

Rond mijn 30 ste kwam ik in aanraking met het coachingsvak en vond daarin mijn echte bestemming. Na mijn eerste ervaringen als trainer en coach in loondienst, begon ik in 2014 voor mezelf. Kort daarna ontdekte ik mijn verlangen om samen te willen ondernemen. In 2016 startte ik samen met Rosalie, Bureau YOP. De eerste jaren richtten we ons vooral op talentontwikkeling van young professionals, later verschoof de focus naar persoonlijk leiderschap van professionals.

Momenteel leid ik een (zin) vol leven. Ik ben trotse vader van 3 jonge kinderen: Quinn (2012), Mika (2016) en Zoë (2018). Daarnaast ben ik partner van Maaike, mijn lief waarmee ik inmiddels meer dan 10 jaar samen ben. Met ons gezin wonen we in het bosrijke Soest. Mijn gezin is een prachtige en soms pittige spiegel voor me. Zij halen mijn beste kanten (avontuurlijk, zorgzaamheid en liefde) en slechtste kanten (slordig, ongeduld, boosheid) in mezelf naar boven :).

Mijn missie

Mijn missie gaat over het brengen van bewustzijn en bezieling in leven en werk. Dit draagt bij aan een gelukkiger, vitaler, gezonder en zinvoller leven. Dat ervaar ik niet alleen bij mezelf, maar ook bij diegenen die ik hierin begeleid.

Ik probeer zelf zo bewust mogelijk te leven. Dat gaat met vallen en opstaan. Ik mediteer regelmatig, leef mijn missie, zoek regelmatig de stilte op en ben heel graag in de natuur. In mijn begeleiding help ik professionals om zelfbewuster te worden, zodat ze regie leren nemen over zichzelf, hun werk, hun relaties en hun gezondheid.

Mijn talent

Binnen Bureau YOP komen mijn ondernemende talenten samen met mijn talenten als begeleider. In het ondernemerschap ben ik goed in het uitstippelen van de visie en de strategie. Daarnaast ben ik creatief en zie ik altijd nieuwe kansen en mogelijkheden.

In mijn rol als begeleider denk ik dat mijn talent is dat mensen zich snel vertrouwd en veilig bij mij voelen. Daardoor durven deelnemers zich open en kwetsbaar op te stellen. Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat deelnemers snel in beweging komen.

Ik ben doortastend en weet snel tot de kern te komen. Ik begeleid vanuit vertrouwen, helderheid en afgestemd zijn in het hier nu. Woorden die ik vaak terug krijg van deelnemers zijn: open, kwetsbaar, zelfbewust, creatief, verbindend, betrokken en nieuwsgierig.

Daarnaast ben ik sterk in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschapsprogramma’s op maat. Ik houd ervan om de wensen van de organisatie en de deelnemers samen te brengen in een verrassend en impactvol programma.

CV