FEMKE MOSTERT

Ik ben energiek, enthousiast, betrokken en creatief en kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft. Ik zorg voor een veilige en ongedwongen sfeer waarin iemand meer van zichzelf durft te laten zien. Humor speelt daarbij een grote rol. Ik kan ontroerd raken als ik zie dat iemand uit zijn ‘comfort zone’ stapt en zich kwetsbaar op durft te stellen. Of als iemand contact maakt met dat waar hij of zij écht voor staat, waar het hart harder van gaat kloppen. Wat gebeuren er dán mooie dingen!

Mijn achtergrond

Als jong meisje al voerde ik voortdurend toneelstukjes op. Ik verzon ook vaak spelletjes om te doen met mijn vriendinnen en verveelde me geen moment. Toen ik de film ‘Annie’ zag, over een dapper weesmeisje met rode krullen, wist ik dat ik haar wilde zijn. De krullen zijn er en dapper ben ik vaak,  maar Annie ben ik niet geworden.

Ik werd, na het gymnasium, aangenomen op de theaterschool (afdeling Kleinkunst) in Amsterdam, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Niet alleen op het gebied van acteren en zingen, maar vooral op het vlak van bewustwording, volwassen worden en jezelf laten zien. Mezelf losmaken van patronen uit mijn jeugd was voor mij niet makkelijk. Dat proces heeft me uiteindelijk heel veel gebracht en gemaakt tot wie ik nu ben: een volwassen vrouw maar wel met een hele grote dosis ‘Annie’. Ik doe nog steeds veel verschillende werkzaamheden die allemaal uit dezelfde creatieve bron komen. Ik woon nu in hartje Pijp in Amsterdam, ben getrouwd en probeer, samen met mijn man, twee pubers op te voeden.

Mijn missie

Bewustzijn kweken: wie ben ik, hoe kom ik over?  Mensen laten ontdekken waar de bron/kern zit, waar worden ze enthousiast van, waar zit passie/betrokkenheid en ook noodzaak? Op zoek gaan naar authenticiteit, zodat mensen patronen en aannames overboord durven gooien en zichzelf durven te zijn en vooral ook te laten zien. Dat maakt het bestaan zoveel interessanter!

Mijn talent

Ik ben in staat om snel een veilige omgeving te creëren en vertrouwen te bieden. Op die manier durven mensen veel meer van zichzelf te laten zien. Ik heb een scherpe intuïtie en zie direct waar de schoen wringt. Ik ben in staat met kleine praktische handvatten een groot verschil te maken.

Mensen komen na afloop vaak naar me toe om te zeggen dat ze er veel energie van hebben gekregen, dat de training een eye-opener is geweest, dat ze dingen hebben gezien bij elkaar en gevoeld bij zichzelf die ze niet eerder zagen of voelden en ook, niet onbelangrijk, dat het ontzettend leuk was!

E-mail: Femke@teambureauyop.nl

CV